Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس موسسه آموزش عالی زند شیراز گفت: پیش از این نیز کاروان دانشجویان دختر اعزامی از موسسه زند موفق شدند با دست پر و مدال‌های رنگارنگ تبریز را به مقصد شیراز ترک کنند و این موسسه موفق شد با همت و پشتکار ورزشکاران جوان و همچنین تلاش ‎های بی‌دریغ کادر فنی و مربیان، رتبه‌های درخشانی را به نام خود ثبت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید ابراهیم حسینی در ادامه به برخی از افتخارات و مقام‌های کسب شده توسط تیم پسران این موسسه در پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر سراسر کشور اشاره و گفت: یکی از مهمترین موفقیت‌های این دوره از رقابت‌ها کسب عنوان قهرمانی و نشان طلا در مسابقات والیبال بود که توسط بلندقامتان موسسه آموزش عالی زند رقم خورد.

او به مدال‌ها و مقام‌های کسب شده در ورزش‎های انفرادی توسط ورزشکاران موسسه آموزش عالی زند نیز اشاره و گفت: کسب مدال نقره توسط هادی شعبانی کشتی‌گیر وزن ۶٠ کیلو، کسب مدال نقره توسط احمدرضا بیاتی کشتی‌گیر وزن ۶٧ کیلو وکسب مدال برنز توسط علیرضا غفاری کشتی‎ گیر وزن ٨٧ کیلو در مسابقات کشتی از جمله افتخارات این موسسه است.

رئیس موسسه آموزش عالی زند شیراز در ادامه به مقام‌های کسب شده کاراته‌کاران این موسسه اشاره کرد و گفت: کسب مدال نقره محمد کاویانی منش در وزن ٧۵ کیلو، کسب مقام پنجم در بخش کمیته در وزن ٨٤+ پرهام رستمی و کسب مقام پنجم مسابقات کاراته در بخش کمیته در وزن ٨٤- توسط اشکان ا... دادی از دیگر افتخارات ورزشکاران این موسسه بوده است.

حسینی گفت: کسب مقام چهارم مسابقات دو میدانی در ماده دو ۴۰۰ متر توسط محمدجواد کاظمی، کسب عنوان بهترین لیبرو مسابقات والیبال توسط آرین شجاعیان، کسب عنوان بهترین دفاع وسط مسابقات والیبال توسط محمدامین واقف و کسب عنوان بهترین مربی مسابقات والیبال توسط حامد رحمانی مربی تیم زند شیراز بخش دیگری از کارنامه افتخارات موسسه آموزش عالی زند در پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر سراسر کشور را تشکیل می‌دهد.

او گفت: از برخی از اعضای تیم فوتسال موسسه آموزش عالی زند برای حضور در اردوی استعدادیابی تیم ملی دعوت شده است، محمد آل خمیس، سروش زارع، محمد رجبی و علیرضا فلاحی از جمله ورزشکاران تیم فوتسال موسسه آموزش عالی زند هستند که در محک استعدادیابی تیم ملی فوتسال دانشجویان قرار گرفته‌اند.

رئیس موسسه آموزش عالی زند شیراز گفت: دانشگاه زند شیراز با شرکت در مسابقات منطقه هفت کشور با‌حضور استان‌های فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویر احمد موفق شد بالاترین امتیاز حضور در پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور به میزبانی تبریز را به دست بیاورد.

حسینی گفت: یان دانشگاه با اعزام گروهی از دانشجویان ورزشکار دختر خود به این المپیاد توانست مقام‌ها و مدال‌های رنگارنگی را برای استان فارس و شهر شیراز کسب کند؛ در حالی که همه موسسات غیر انتفاعی برای حضور در این دوره از رقابت‌ها اقدام کرده بودند، این موسسه آموزش عالی زند شیراز بود که موفق شد جواز حضور در این المپیاد را کسب کند و در بین تمام دانشگاه‌ها و موسسات تابعه وزرات علوم به مقام پنجمی کل کشور دست یابد.

به گفته او، موسسه زند موفق شد پس از دانشگاه‌های بنامی همچون دانشگاه تهران، دانشگاه اصفهان، دانشگاه الزهرا (س) و فردوسی مشهد شانه به شانه این مراکز بزرگ، جای خود را در رتبه پنجم این جدول تثبیت کند.

رئیس موسسه آموزش عالی زند شیراز از جمله مقام‌های کسب شده توسط دانشجویان دختر، در این دوره از مسابقات را کسب مقام اول تنیس روی میز توسط ملیکا عامر طاس و دعوت وی به تیم ملی تنیس ذکر کرد.

او گفت: کسب مقام در مسابقات تکواندو در بخش کبورگی وزن ۴۹ کیلوگرم توسط بهاره فریدونی و کسب مقام اول مسابقات تکواندو در بخش کبورگی وزن ۵۷ توسط آیدا خورشیدی از دیگر عناوینی است که توسط دانشجویان دختر این دانشگاه بدست‎ آمده است.

حسینی، کسب مقام دوم تنیس روی میز گروهی و کسب مقام دوم ۶۰ متر با مانع توسط مینا رضایی را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: کسب مقام دوم شنا در رشته ۲۰۰ متر قورباغه توسط فاطمه پگاه‌راد و کسب مقام سوم مسابقات بدمینتون دونفره توسط نرگس طلوعی و درنا ابراهیمی از دیگر افتخارات دانشجویان دختر این دانشگاه است.

او گفت: مقام سوم تیمی مسابقات تکواندو این دوره از رقابت‌ها نیز به نام تیم تکواندو دانشگاه زند ثبت شده است و کسب مقام سوم در ماده ۶۶*۴ متر آزاد تیمی به همراه کسب مقام سوم ۱۰۰ متر شنای قورباغه توسط فاطمه پگاه‌راد هم از جمله دیگر موفقیت‌های دانشجویان این دانشگاه بوده‌است.

رئیس موسسه آموزش عالی زند از کسب مقام چهارم تیمی توسط تیم شنای این دانشگاه در این رقابت‌ها خبر داد و گفت: کسب مقام چهارم انفرادی در رشته ۲۰۰ متر آزاد توسط فاطمه پگاه‌راد به همراه کسب مقام چهارم انفرادی در رشته ۱۰۰ متر کِرال پشت توسط معصومه حیدری هم در کارنامه افتخارات دانشجویان دختر این دانشگاه به ثبت رسیده است.

حسینی به کسب مقام پنجم توسط تیم والیبال دختران این دانشگاه اشاره کرد و گفت: کسب مقام پنجم ۶۰ متر آزاد تیم دو و میدانی توسط مینا رضایی به همراه کسب مقام پنجم مسابقات تکواندو در بخش کیورگی وزن ۴۶ توسط فاطمه قربانی نیز از دیگر توفیقات دانشجویان این دانشگاه در المپیاد فرهنگی دانشجویان کشور در تبریز است که می‌توان به آن اشاره کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان مسابقات تکواندو مقام های کسب شده مسابقات والیبال المپیاد فرهنگی دانشجویان دختر کسب مقام چهارم کسب مقام پنجم توسط فاطمه کسب مقام کسب عنوان مقام سوم کسب مدال رقابت ها مقام ها موفق شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۷۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرچم تجارت بالا می‌رود؟

فعالان تجاری در نخستین ماه سال جاری با ثبت تراز مثبت تجاری به کار خود خاتمه دادند. ترازی که هم با احتساب نفت، برق و خدمات فنی و مهندسی و هم بدون آن مازاد دارد. اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که اعداد و ارقام ثبت‌شده در ماه فروردین نمی‌تواند معیار درستی برای پیش‌بینی وضعیت تجارت تا پایان سال باشد.

به گزارش دنیای اقتصاد، تجارت خارجی ایران که سال‌گذشته را با تراز تجاری منفی ۱۶‌میلیارد دلار به پایان رساند و یک رکورد تاریخی به‌ثبت رساند، نخستین ماه امسال وضعیت مناسبی را تجربه کرده‌است. براساس جدیدترین آمار منتشر شده از سوی گمرک ایران، تجارت خارجی ۴۸‌درصد رشد کرده و تراز تجاری نیز بدون احتساب صادرات نفت مثبت شده‌است. تصمیم جدید دولت برای اعلام آمار تجارت خارجی از سال‌گذشته، اعلام آمار تجارت خارجی به‌علاوه صادرات نفت، برق و خدمات فنی‌مهندسی بوده‌است.

این موضوع موجب می‌شد تا برخی از مقامات تراز تجاری را با اضافه‌کردن این موارد، مثبت ارزیابی کنند. این موضوع از یک‌سو توان بررسی ارقام تجارت خارجی را از کارشناسان می‌گرفت و از سوی دیگر واقعیت‌های تجارت خارجی را در حاشیه می‌برد. البته از یک‌سو، آمار‌های صادرات نفت، برق و خدمات فنی‌مهندسی به‌صورت شفاف اعلام می‌شد؛ چیزی که تا پیش از این سابقه نداشت.

با آغاز سال‌جدید تجارت خارجی کشور روی‌خوش به خود دید و بنا بر اعلام گمرک ایران، تراز تجاری با احتساب نفت، برق و خدمات فنی‌مهندسی و بدون احتساب آن مثبت ارزیابی شده‌است. البته باید توجه داشت که فروردین به دلیل تعطیلات نوروز معمولا یکی از کمترین ارقام تجارت خارجی را در طول دوازده ماه ثبت می‌کند، بنابراین نمی‌توان بر مبنای این ارقام پیش‌بینی درستی درخصوص تجارت در سال‌جاری ارائه کرد، ولی گزارش گمرک نشان می‌دهد که در نخستین ماه سال، ارزش صادرات به نسبت مدت مشابه سال‌گذشته کمتر بوده‌است.

تجارت ۱۰.۵ میلیاردی فروردین

گمرک جمهوری‌اسلامی ایران اعلام کرد؛ با افزایش ۴۸‌درصدی تجارت خارجی کشور در نخستین ماه از سال، تراز تجاری کشور با و بدون احتساب نفت مثبت شد. به گزارش گمرک، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت‌خام، میعانات گازی، خدمات فنی‌مهندسی و برق در فروردین ماه سال‌جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰‌ میلیارد و ۴۲۰‌ میلیون دلار رسید. از مجموع صادرات و واردات کشور، هفت‌میلیارد و ۶۸۰‌میلیون دلار به صادرات و ۲‌ میلیارد و ۷۴۰‌ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت‌خام، میعانات گازی، خدمات فنی‌مهندسی و برق در فروردین ماه سال‌جاری نسبت به مدت مشابه سال‌قبل به میزان چهار‌میلیارد و ۹۴۰‌میلیون دلار مثبت بوده‌است. این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت‌خام، میعانات گازی، خدمات فنی‌مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان سه‌میلیارد و ۱۷۰‌میلیون دلار بوده‌است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون‌نفت هم در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰‌میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکیست، صادرات نفت‌خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ماه سال‌جاری چهار‌میلیارد و ۱۸۰‌میلیون دلار بوده‌است. همچنین ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال‌جاری نسبت به مدت مشابه سال‌قبل ۱۶.۸۵درصد کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش با اشاره به اینکه سه قلم عمده کالای صادراتی در فروردین۱۴۰۳ به پروپان مایع‌شده با ۲۱۸‌میلیون دلار، متانول با ۲۰۱‌میلیون دلار و قیرنفت با ۱۸۰‌میلیون دلار اختصاص داشت، می‌افزاید: میانگین ارزش هر‌تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده‌است. در این مدت، ۹‌ میلیون و ۷۰۰‌ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال‌قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته‌است.

چین؛ مقصد نخست صادرات

عمده‌ترین مقاصد کالا‌های صادراتی ایران در فروردین ماه سال‌جاری شامل کشور‌های چین، عراق، امارات‌متحده‌عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده‌است که این هفت کشور، ۷۸‌ درصد از وزن و ۸۳‌ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند. براساس این گزارش، در فروردین ماه سال‌جاری، میزان صادرات کالا‌های پتروشیمی سه‌میلیون و ۳۰۰‌هزار تن به ارزش یک‌میلیارد و ۴۰۰‌میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷درصد و از حیث ارزش ۲۴‌درصد کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش می‌افزاید: در بین ۱۰ قلم عمده کالا‌های صادراتی، گاز‌های نفتی و هیدروکربور‌های گازی‌شکل مایع‌شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع‌شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع‌شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

گزارش گمرک درباره واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال‌جاری، می‌افزاید: در این مدت ۲‌میلیون و ۴۰۰‌هزار‌تن کالا به ارزش ۲‌میلیارد و ۷۰۰‌میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶درصد کاهش داشته‌است.

اقلام عمده وارداتی

ذرت دامی با ۳۵۳‌میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱‌میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶‌میلیون دلار، سه قلم عمده کالا‌های وارداتی در فروردین ماه سال‌جاری بوده‌اند. بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم نخست کالا‌های وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتابگردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری با کد تعرفه ۹۸۸۷۰۳۱۲، دانه سویا و برنج اختصاص داشت. متوسط ارزش گمرکی هر‌تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال‌جاری یک هزار و ۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال‌قبل ۳۳.۵۴درصد کاهش داشته‌است.

مبادی اصلی واردات

بر اساس این گزارش، هفت‌کشور نخست طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال‌جاری شامل امارات‌متحده‌عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ کنگ در مجموع ۷۲‌ درصد از وزن و ۷۸‌ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند. میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال‌جاری با ۴۷‌ درصد افزایش، به رقم یک‌میلیون ۶۰۰‌ هزار تن رسید.

تداوم افزایش ترانزیت خارجی از مسیر ایران

همچنین گمرک ایران اعلام کرد: ترانزیت خارجی از مسیر ایران در اولین ماه از سال‌۱۴۰۳ با تداوم شیب افزایشی در ماه‌های اخیر، به رقم یک‌میلیون و ۶۰۰‌هزار تن رسید. این میزان ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین ماه سال‌جاری نسبت به مدت مشابه سال‌قبل ۴۷‌درصد افزایش را نشان می‌دهد. براساس این گزارش، بیشترین میزان ترانزیت خارجی در مدت یاد شده از مبدا گمرکات پرویزخان در استان کرمانشاه و شهیدرجایی و باشماق در استان کردستان انجام گرفته‌است.

این گزارش می‌افزاید: در فروردین ماه سال‌جاری، ۴۸۶‌هزار‌تن کالا از مبدا گمرک پرویزخان، ۳۷۷‌هزار تن از مبدا گمرک شهیدرجایی و ۲۰۳‌ هزار تن از مبدا گمرک باشماق ترانزیت شده‌است.

نخستین ماه‌های سال چگونه گذشته است؟

نگاهی اجمالی به آمار‌های تجارت خارجی در نخستین ماه سال‌های ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۳ نشان می‌دهد روند تجارت در طول سال معمولا از این ارقام تبعیت نمی‌کند. در سال‌۱۳۹۹ صادرات ارزشی معادل یک‌میلیارد و ۶۴۳‌میلیون دلار و واردات ارزشی معادل یک‌میلیارد و ۸۷۷‌میلیون دلار داشته‌است. این رقم، کمترین رقم در صادرات و واردات سال‌۹۹ است و در هیچ‌یک از ماه‌های بعد تکرار نشده‌است.

در سال‌۱۴۰۰ صادراتی با ارزش ۲‌ میلیارد و ۹۵۵‌ میلیون دلار انجام‌شده و کالا‌هایی با ارزش ۲‌ میلیارد و ۷۹۵‌ میلیون دلار به کشور واردشده‌است. در این سال‌نیز آمار صادرات در فروردین ماه از سایر ماه‌ها کمتر بوده و واردات نیز از قاعده تبعیت کرده‌است. اما در سال‌۱۴۰۱ صدور کالا به ارزش ۴‌ میلیارد و ۲۴۱‌ میلیون دلار ثبت‌شده و واردات نیز به ۳‌ میلیارد و ۶۵۴‌ میلیون دلار رسیده‌است.

در این سال‌صادرات در فروردین به نسبت حداقل ۷ ماه، وضعیت بهتری در صادرات رقم خورده؛ اما در واردات همچنان کمترین ارزش مربوط به فروردین ماه است. در سال‌۱۴۰۲ نیز ۳‌میلیارد و ۸۱۵‌ میلیون دلار کالا صادرشده و در ازای آن ۳‌ میلیارد و ۸۶‌میلیون دلار به کشور واردشده که در این سال، صدور کالا در فروردین نسبت به ۱۱ ماه بعد از آن چندان پایین نبوده و در چند ماه شاهد ثبت ارقامی کمتر از فروردین ماه بودیم، اما در واردات کمترین ارزش مربوط به همان ماه نخست سال است.

دیگر خبرها

  • شیراز قهرمان مسابقات ووشو انتخابی جوانان فارس شد
  • (ویدئو) جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان دانشگاه میشیگان با پرچم فلسطین
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی
  • اهتزاز پرچم فلسطین در دانشگاه میشیگان/ پلیس آمریکا به دانشگاه ویرجینیا یورش برد
  • ادامه اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا؛ بازداشت ۲۵ نفر در دانشگاه ویرجینیا
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟
  • ادامه اعتراضات حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • گفت و شنود/ گاوش کو؟!
  • خیزش دانشجویی ضد صهیونیستی به سوئیس و ایرلند رسید